Köszöntő

 eulogo_erfa.jpg - 73,64 kB

Tisztelt Látogató!

 

Csokvaomány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete szeretettel köszönti Önt és minden kedves vendéget a településünk megújult honlapján! Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy internetes kalandozása során fölkereste községünk hivatalos weblapját.

A következő oldalak megtekintésével kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutassuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk valamint szolgáltatások közzététele révén erősítsük a Polgármesteri Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét. Látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, jelenével, értékeivel, kulturális életünkkel. Tájékozódhat Csokvaomány közéletéről, elolvashatja az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait. Megismerheti községünk történetét, nevezetességeit, intézményeit, egyesületeit, betekintést nyerhet a település oktatási- kulturális- és sportéletébe, valamint információt kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről.

Bízunk abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről. Barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon, és kívánjuk, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen! Ha pedig sikerült felkelteni érdeklődését a virtuális kirándulás után, kérjük, tapasztalja meg Csokvaomány község vendégszeretetét a valóságban is!

csokvaomany cimere

Tisztelettel:

Csokvaomány Község Képviselő-testülete