Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Csokvaomány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel köszöntök minden kedves vendéget településünk megújult honlapján! Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy internetes kalandozása során fölkereste községünk hivatalos weblapját.

A következő oldalak megtekintésével kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutassuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk valamint szolgáltatások közzététele révén erősítsük a Polgármesteri Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét. Látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, jelenével, értékeivel, kulturális életünkkel. Tájékozódhat Csokvaomány közéletéről, elolvashatja az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait. Megismerheti községünk történetét, nevezetességeit, intézményeit, egyesületeit, betekintést nyerhet a település oktatási- kulturális- és sportéletébe, valamint információt kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről.

Bízom abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről. Barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon, és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen! Ha pedig sikerült felkelteni érdeklődését, a virtuális kirándulás után, kérem, tapasztalja meg Csokvaomány község vendégszeretetét a valóságban is!

Tisztelettel:

Mustos Tibor polgármester

Mustos Tibor polgármester